ESTUDI NAO


ESTUDI NAO Neix el febrer del 2009 fruit de l’associació d’Anna Fumadó Ciutat i Francesc Puig Esteban, amb la voluntat de consolidar una trajectòria comuna en el camp de l’arquitectura, iniciada l’any 2004.

Francesc Puig Esteban és arquitecte per la ETSAV des del 2002.
Professor de Projectes  a l’Escola d’arquitectura La Salle de la universitat Ramon Llull i ha estat professor del Màster d’arquitectura del paisatge de la UPC.

Anna Fumadó és arquitecta per la ETSAB des del 2002.

Conjuntament hem realitzat projectes d’interiorisme, arquitectura i urbanisme. Entre les obres més destacades figuren les bodegues NEO a Aranda de Duero, el Poliesportiu municipal de Burriana, o l’edifici d’Habitatges HPO a Cardedeu.

ESTUDI NAO consta d’un nucli fix consolidat i d’un entorn mòbil i canviant amb vocació interdisciplinària, per tal d’adaptar l’equip de treball àgilment a les exigències particulars de cada projecte.

Entenem el treball en arquitectura com un procés complexe on projectista, client i els altres agents implicats treballen en equip en un procés participatiu  sumant esforços per a multiplicar-ne els resultats.

 


Dejar un comentario