ESTUDINAO


ESTUDI NAO Neix el febrer del 2009 fruit de l’associació d’Anna Fumadó Ciutat i  Francesc Puig Esteban, amb la voluntat de desenvolupar una trajectòria pròpia en l’arquitectura i consolidar una determinada manera d’entendre la nostra professió, amb voluntat de servei, fonamentada en el diàleg constant.

ESTUDI NAO som un nucli fix consolidat i comptem amb entorn mòbil i canviant de diferents col·laboradors amb vocació interdisciplinària, per tal d’adaptar-nos àgilment a les exigències particulars de cada projecte. Treballem en equip, en processos de creació compartida amb tots els agents implicats.

Hem realitzat projectes de índole molt diversa: reformes, obra nova, disseny de l’espai públic i intervencions en edificis patrimonials. Entre les obres destacades figuren l’Institut Esteva Albert a Sant Vicenç de Montalt, la plaça de la Font a Nou Barris o els jardins Agustí Centelles, a l’Eixample de Barcelona.

Apostem per una arquitectura humanista, propera i honesta. Cada nou projecte és una nova oportunitat.

Anna Fumadó és arquitecta per la ETSAB des del 2002.

Francesc Puig Esteban és arquitecte per la ETSAV des del 2002 i professor de Departament d’Urbanisme Territori i Paisatge de l’Escola Tècnica d’Arquitectura de Barcelona ETSAB.


Dejar un comentario