Institut a Sant Vicenç de Montalt

1er premi concurs públic

Autors: Anna Fumadó, Francesc Puig, J Mª Gutierrez
Promotor: Infraestructures de la Generalitat
Projecte: 2009-2010
Obra: 2013-2015
Superfície: 4434 m2
Pressupost: 6.450.000 €

Fotògraf. José Hevia

L’edificació s’alinea al límit amb el vial, just en el canvi de nivell entre el vial i la parcel•la. Disposa d’accés directe a la zona de pati de jocs, que es troba una planta per sota respecte el vial. Unes escletxes tranversals a l’edifici permeten corregir la geometria i adaptar-la a la forma corba del vial, generant uns patis que garanteixen l’entrada de llum, ventilació i privacitat de les aules. En les façanes es succeeixen rítmicament els plens –murs- i els buits -patis, escletxes, obertures-, cercant la imatge d’un edifici robust però permeable i lluminós.



Deja un comentario