News

Inauguració Espai d’Entitats Montcada i Reixac


L’ajuntament de Montcada inaugura l’equipament que hem projectat. https://www.montcada.cat/actualitat/noticies/inauguracio-nou-espai-entitats-poblet.html Un espai polivalent per a ús d’entitats diverses del municipi, com els castellers o el centre d’escalada. Un projecte que és el resultat d’un procés participatiu.

Publicació Institut Esteve albert


El projecte per a l’Institut Esteve Albert ha estat publicat  en el NO.2 2015  de  la revista Architecture & DETAIL  en el monogràfic dedicat a Glass Construccion II. La revista dedica 4 pàgines amb plànols i imatges a  l’explicació del projecte, centrant-se en la resolució constructiva dels patis d’il·luminació.

Projecte de rehabilitació SKIKDA


Estudi Nao Arquitectura forma part dels equips que desenvoluparan els projectes de rehabilitació dels edificis d’habitatge situats en  la rue Didouche Morad de la ciutat algeriana de Skikda. El projecte està liderat per Aquidos Arquitectes i la UPC.    

Concurs Habitatges HPO Bon Pastor


  Participem en el concurs retringit per a la 4a fase de la remodelació del Barri de Bon Pastor L’equip format per Estudi Nao Arquitectura+Aquidos Arquitectes resulta finalista

Summer Workshop arquitectura la Salle 2015


Francesc Puig forma part de l’equip de professors del Taller d’Estiu 2015 «Arquitecturas del Mediterráneo: Atenas-Barcelona». El taller, té una durada d’un mes i compta amb 68 alumnes. La resta de l’equip de professors està format per: Neus Mateu, David Soldevila, Pedro Ayesta, Xavier Martín. També participen com a docents en el taller els arquitectes Alfonso de Luna, Arcadi Pla, Guillermo Bertólez i altres.  

Concurs Reforma planta baixa Casa Macaya


Estudi Nao arquitectura és un dels despatxos seleccionats per a participar en el concurs d’idees retringit per a la adecuació de la planta baixa del Palau Macaya als nous usos de la Obra Social «la Caixa.

Concurs Passatges Montcada i Reixach


Participem en el Concurs d’idees Passatges Metropolitans organitzat per l’Area Metropolitana de Barcelona (AMB), en associació amb l’Institut pour la Ville en Mouvement (IVM), dins el marc del Programa internacional «Passages, espace de transition pour la ville du XXI siecle». L’equip format per Xavier Martín, Javier Yllera, Jan Pierre Paulet i Francesc Puig obté una menció del jurat.